Josep Pons

La firma més guardonada.

Josep Pons
 
 

"Josep Pons, un home que sempre ha tingut la virtut d'avançar-se als esdeveniments, va apostar fort per aquesta especialitat. I ho va fer d'una manera autodidàctica. Crec que la tenacitat, l'esforç, la intuïció, l'habilitat i la sensibilitat, han estat els seus grans mestres. Josep Pons, traspassant fronteres i unint matèries va apostar per un tot multi o interdisciplinari, intel·ligent i pràctic.

Unir marketing, psicologia, sociologia, perruqueria, estètica, alimentació i posar tots aquests conceptes al servei de la imatge podia semblar una idea agosarada. Evidentment Josep Pons no es un sociòleg, ni un especialista en alimentació, però sí l'encarregat de la unió d'un equip d'especialistes que poden ser sol · licitats en qualsevol moment. A més a més, Josep Pons ha tingut des de sempre la virtut d'aplicar la seva intuïció i coneixements a tot tipus de famosos, tant de la petita i gran pantalla com a famosos de la vida quotidiana.

Però no ha estat un assessor d'imatge només adreçat a uns quants privilegiats, sinó que ha estat l'amic que ha ajudat a molts a sentir-se bé amb el seu cos. I això, creieu-me, no té preu. Personalment he pogut comprovar com els efectes terapèutics d'un canvi d'imatge, a vegades, han esdevingut més beneficiosos que els de qualsevol cura mèdica.

No agradar-se a un mateix pot ser la font d'innumerables problemes.

Per aconseguir una evolució i una acceptació de la imatge cal ser una mica amic, expert, un psicòleg, un mag. Josep Pons és tot això, i a la vegada, un ésser que treballa amb una tenacitat elogiable i amb un afany de perfeccionisme digne d'alabar.

Josep Pons creador, perfeccionador d'infinitat d'imatges que han passat pel seu saló, és un home que té una facilitat de paraula envejable. Personalment sempre li he comentat que, de no haver estat assessor d'imatge, s'hauria d'haver dedicat als mitjans de comunicació. De fet, les nostres col · laboracions en ràdio han estat sempre intenses i he tingut en Josep Pons a un comunicador nat. No és estrany, doncs, que molts mitjans hagin sol · licitat els seus serveis per analitzar imatges del nostre món actual. Premsa, ràdio i televisió han estat sovint suport dels seus continguts.”

Alfons Arús
Pròleg de Diseño de Imagen. Josep Pons. 1992.