Assessorament d’imatge
personal i col·lectiva

Pack de visagisme i test del color

Et recomanem el pentinat, maquillatge i complements seguint l'estudi morfològic i test del color.
FacebookTwitterYoutubeMeneameInstagramPinterest

telefon

Reserva cita per telèfon

Truca'ns de dilluns a divendres de 9:00h - 19:00h

Deixa'ns les teves dades i et truquem.

Deixa les teves dades de contacte i et trucarem per donar-te tots els detalls i concretar data i hora

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que Tije, SLU realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

Què inclou?

Un estudi morfològic on determinem les proporcions I linealitat del teu rostre. 
 
Amb l'objectiu de …
  • Recomanar aquell pentinat que pel seu volum, forma i línies creen harmonia i  projecten les qualitats que més s'adÏuen amb el teu objectiu d'imatge.
  • Recomanar aquell maquillatge que més t'afavoreixi I que projecti les qualitats que més s'adïuen amb el teu objectiu d'imatge.
  • Recomanar els complements que encaixen amb el teu estil i característiques facials. Complements Què inclouen arracades, ulleres I collarets.
Un test del color amb el mètode universal i contrastat on es determina aquells colors que posen en valor els teus tons naturals: color del cabell, dels ulls I pell facial.

Què et donem? 

  • Un dossier on es plasma per escrit I amb dibuixos les conclusions de l'estudi morfològic amb  les proposta de pentinat, maquillatge I complements.
  • Un test del color amb el mètode universal i contrastat on es determina aquells colors que posen en valor els teus tons naturals: color del cabell, dels ulls I pell facial.

Quant costa? 

El pack de visagisme i test del color té un preu de 200 €.