Assessorament d’imatge
personal i col·lectiva

Assessoria online

T'ajudem a canviar el teu estil sense moure't de casa
FacebookTwitterYoutubeMeneameInstagramPinterest

telefon

Reserva cita per telèfon

Truca'ns de dilluns a divendres de 9:00h - 19:00h

Deixa'ns les teves dades i et truquem.

Deixa les teves dades de contacte i et trucarem per donar-te tots els detalls i concretar data i hora

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que Tije, SLU realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

Assessoria Prèvia 

A partir d'una conversa telefònica o per Skype t'enviarem un formulari que ens permetrà definir el teu objectiu d'imatge. Per correu electrònic ens has d'enviar:
 • 2 fotografies en primer pla amb i sense maquillatge.
 • 3 fotografies de cos sencer de pla frontal, de perfil i pla posterior.
 • 4 fotografies de conjunts de vestuari que escolliries per anar: A la feina, a una cita semi-formal, a una ocasió informal i a una ocasió especial.

Assessoria 

En funció de l'objectiu d'imatge a definir i de l'estudi de les teves característiques personals et donarem les pautes d'estil de pentinat, de maquillatge i  d'indumentària i complements perquè les adaptis a les teves necessitats. Ho farem per Skype i tindrà una duració d'una hora.
 

Post-Assessoria 

T'enviarem el teu dossier personalitzat i tindrem una nova hora de consulta telefònica o per Skype per resoldre consultes, dubtes o altres inquietuds que tinguis en relació a la teva indumentària.
 

Quant val?

 • Pack  d'assessoria completa: 300 €
  (visagisme, vestuari i complements)
 • Assessoria de visagisme: 175 €
  (pentinat, maquillatge)
 • Assessoria d'indumentària i complements: 175 €
Una vegada hagis finalitzat l'assessoria d'imatge virtual, pots seguir en contacte amb el teu assessor d'imatge perquè t'assessori davant qualsevol, novetat, nou entorn, ocasió especial que tinguis en relació a la teva imatge.
 • Pack de consulta per 4 hores: 120 €