Assessorament d’imatge
personal i col·lectiva

Estil de tall , test del color i òptica

Un estudi de les proporcions del rostre per determinar quin es el tall de cabell  I quina òptica les harmonitza  i què projecta aquelles qualitats que vols comunicar.
FacebookTwitterYoutubeMeneameInstagramPinterest

telefon

Reserva cita per telèfon

Truca'ns de dilluns a divendres de 9:00h - 19:00h

Deixa'ns les teves dades i et truquem.

Deixa les teves dades de contacte i et trucarem per donar-te tots els detalls i concretar data i hora

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que Tije, SLU realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.

Què inclou?: 

  • Podem assessorar-te  sobre patilles, barba, perilla, bigoti en funció sempre del teu estil personal.
  • T'hi acompanyem al saló de perruqueria perquè en Josep Pons plasmi l'estil de tall recomanat I on et donarem pautes de com potenciar el teu estil perquè ho puguis fer a casa I li treguis el màxim partit. 
  • Un test del color seguint un mètode internacionalment reconegut amb el que sabràs quins colors ressalten el teu estil personal. Colors que t'ajudaran a seleccionar les camises I corbates, jerseis, polos I en general peces superiors que millor s'adiuen amb el teu estil.

Què et donem? (Opcional)

  • Un dossier on es presenten les conclusions de l'anàlisi morfològic amb les diferents propostes d'estil del teu tall de cabell I d'ulleres més afavoridores.
  • Una paleta de colors que podràs portar amb tu per assegurar-te quan vagis a comprar roba escullis exactament aquells colors que més t'afavoreixen o que projecten les qualitats que s'adiuen amb el teu objectiu d'imatge.

Quant costa?

El servei d'estil de tall, test de color i òptica té un preu de150 €.
Els serveis de perruqueria no estan inclosos.