La teva escola
d'imatge personal
Campus virtualRecordar contrasenya

Ayrín Pons i Josep Pons, presenten el seu nou llibre

“COACHING EN IMATGE PERSONAL”

Ayrín Pons i Josep Pons, presenten el seu nou llibre.
Dijous, 08/06/2017

“COACHING EN IMAGEN PERSONAL”
“COACHING EN IMAGEN PERSONAL”

Èxit de la presentació del llibre “Coaching en imatge Personal” en el qual comparteixen autoria Ayrín Pons i Josep Pons. Dues generacions d'experts en assessoria d'imatge personal comparteixen la seva experiència professional en aquest lliurament, en la qual s'obre un nou horitzó respecte al tractament i enteniment de la imatge personal.El llibre, que és primer publicat sobre coaching en imatge personal, és un manual per aconseguir que la nostra imatge projecti qui som i atreure cap a la nostra vida allò que desitgem a través d'un viatge cap al autodescubrimiento i l'autoconeixement, ampliant perspectives i esfondrant barreres mentals, generant autoconfiança i potenciant la consecució d'objectius a qualsevol àrea de la vida.

“COACHING EN IMAGEN PERSONAL”
“COACHING EN IMAGEN PERSONAL”
Dirigit tant a professionals com a no professionals de la imatge, aquesta guia combina casos pràctics i claus metodològiques per aconseguir l'objectiu desitjat, i suposa un pas avanci en el desenvolupament de l'àmbit de l'assessoria d'imatge personal, concepte en el qual Josep Pons ha estat pioner en el camp professional i acadèmic.

“COACHING EN IMAGEN PERSONAL”
“COACHING EN IMAGEN PERSONAL”


L'orientació del concepte cap al de image coaching, aportat per Ayrín Pons, i l'aplicació de novetats metodològiques com el Fashion Feng Shui o el mètode Clarity 4D, d'anàlisi conductual, obren sens dubte un nou camí en la cerca de l'alineació entre qui som i quina imatge oferim.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Josep Pons Formació es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.