La teva escola
d'imatge personal
Campus virtualRecordar contrasenya

Curs intensiu d'Assessoria d'imatge integral.

Programa intensiu dirigit a totes les persones que tinguin inquietuds sobre l'assessoria d'imatge integral, siguin professionals del sector o no.

CASAL D'ESTIU

Passa-t'ho bé aquest estiu... Pren contacte amb el món de la imatge personal... Et proposem un programa d'activitats on podràs divertir-te i aprendre els trucs bàsics de la perruqueria, l'estètica i l'assessoria d'imatge.

CURS 2017-2018. MATRÍCULA OBERTA

Matrícula't l'abans possible... Sol.licita una entrevista personalitzada, t'informarem i orientarem sobre la nostra oferta formativa.

Formació en anglès

No et posis límits! Rep formació en anglès i prepara't per una carrera professional internacional. A més oferim programes especials per a professionals o estudiants d'assessoria d'imatge, perruqueria i estètica.

Programes internacionals

Obté la certificació professional HIQ. Titulació reconeguda a tots els països de la CEE i Anglaterra.

Assessoria del Maquillatge

Aprén a aplicar el maquillatge ideal en funció de cada persona i situació. Programa de formació presencial o online (Campus virtual)

Formació especialitzada global

Assessoria d'imatge, Perruqueria i Estètica, en tots els nivells. Modalitats presencial i online.
Estudis oficials de grau

Estudis oficials de grau

Formació reglada i homologada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Estudis de Grau de 1 i 2 anys acadèmics.  Més informació
Programes de formació

Programes de formació

Consulta els programes de formació per especialitat, segur que trobes la que millor d'adapta a les teves necessitats per créixer professionalment.  Més informació
Formació online. Campus virtual.

Formació online. Campus virtual.

Ara tens els programes de formació de Josep Pons en una innovadora modalitat que et permetrà estudiar des d'on vulguis i al teu ritme.  Més informació