La teva escola
d'imatge personal
Campus virtualRecordar contrasenya

Curs d'anglès per a professionals de la imatge personal

Titulació
Diploma acreditatiu
Formació
De especialització
Durada
Matrícula per trimestres
Modalitat
Formació presencial

Presentació

L'evolució del mercat laboral i l'orientació necessàriament internacional del sector de la imatge personal, exigeix als professionals qualificar-se adequadament per poder desenvolupar la seva labor en nous horitzons o com a mínim tenir els coneixements suficients per poder atendre satisfactòriament a un públic cada veus més internacional.

Prepara't per conèixer el vocabulari i expressions bàsiques en anglès per oferir un servei de perruquería, estètica o assessoria d'imatge satisfactori. El teu futur professional no pot tenir barreres d'idioma.

Adreçat a

Professionals en actiu i estudiants de qualsevol àrea relacionada amb l'assessoria d'imatge personal, perruquería i estètica que vulguin disposar dels recursos bàsics per poder desenvolupar un protocol d'atenció al client, en anglès.

Característiques del curs

La matrícula del curs es pot efectuar per trimestres:

1er trimestre: octubre-novembre-desembre

2on trimestre: gener-febrer-març

3er trimestre: abril-maig-juny

 

Horari: Dilluns i dimecres de 15:00h a 16:30h

Preu per trimestre: 360€

Sol.licitar informació

Deixa'ns les teves dades de contacte per rebre més informació sobre aquest programa de formació i en posarem en contacte amb tu per amplicar-te la informació que necessitis.

 

De conformitat amb la llei de protecció de dades, la informació que ens facilitis serà utilitzada per contactar amb tu en referència, únicament, a les activitats que REVERS ESTIL S.L.U. realitza i com a resposta a les teves consultes puntuals.