La teva escola
d'imatge personal
Campus virtualRecordar contrasenya

Coneix l'escola

Disposem d'una àmplia oferta formativa, adaptada al perfil de l'alumne i a les seves necessitats de formació, que permet definir, escollir i personalitzar la seva carrera acadèmica dins del món de la imatge. Som la teva escola de perruqueria i maquillatge a Barcelona.

Filosofia i metodologia de formació Josep Pons
La nostra línia formativa s'inicia el 1982 , amb la intenció de respondre a la necessitat i a l'alt nivell de qualificació d'un mètode de treball rigorós i competitiu. Des de llavors, els nostres centres de formació s'han multiplicat, i per ells han passat, any darrere any, infinitat d'alumnes que s'han acabat integrant satisfactòriament al mercat laboral, avalats pel prestigi de la filosofia i metodologia Josep Pons .

 

La nostra incidència en el camp formatiu ha estat constant. Per això Josep Pons ha estat reclamat pel Ministeri d'Educació i Cultura per participar en Projectes de Qualificacions Professionals, destinats a redefinir els continguts dels cicles formatius. També ha participat com a formador de formadors per a la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Educació i Cultura, la qual cosa demostra el fet que la firma ha estat i continua sent un referent dins del sector acadèmic. 
 
La nostra amplia oferta formativa, configurada a partir de diferents cursos i cicles formatius, permeten dissenyar per a cada cas un pla formatiu segons les necessitats reals, inquietuds i circumstàncies concretes de l‘alumne. 
 
Cada alumne presenta un perfil diferent i la firma Josep Pons aporta solucions per a tot tipus de situacions. 
 
El nostre equip de professors t'assessorarà i dissenyarà una carrera formativa perquè et converteixis en un professional d'èxit .